Ето ги крадливите наглеци, които възмутиха цяла България

Вчера социалните мрежи бяха разтърсени заради безумната кражба, станала във варненски магазин. „Познавате ли тези помияри? Много нагли крадци са“ – бяха част от коментарите, които се появиха под снимките им, разпространени от собствениците на потърпевшия обект.

„При нас това е първата им кражба, но при колеги не. Обирът стана в светлата част на деня, което вече е наглост“, това сподели продавачката от магазина, където двамата „вършеели“.

Жената поясни каква е схемата, по която крадците са действали. „Влизат заедно. Разделят се. Пазаруват си и после отиват на касата. Единият моли продавачката да му даде торбичка и някакъв продукт от другия край на витрината – кашкавал например, и точно тогава бяга. Нищо не можем да направим. С такива дребни суми не можем да подадем сигнал в полицията“, каза още продавачката. На място в магазина бе и представител на собствениците.

„Тук не говорим толкова за материалните или финансови щети, а по-повече за щетите, които нанасят на жените, които работят тук“, сподлеи Виктор Иванов.

„Не сме подали жалба в полицията. Щом пуснахме снимките им из социалните мрежи се появиха сигнали, че всъщност крадците са братя. Очакваме да има социален натиск върху тях и да спрат с кражбите“, допълни той.

От думите му стана ясно, че преди време в същия магазин е имало и друга кражба. „Тогава имаше и нападение с нож. Продавачката се опита да спре крадеца и той я нападна. Още няма задържан за случилото се“, сподели още представителят на собствениците.

Споделете това с Вашите приятели:
Pin Share