Ето го Стоян, който закла жена си Кристин пред очите на детето

35-годишният Стоян Николов е мъжът, заклал по жесток начин майката на детето си. Твърдял, че обича Кристин, а тя искала да го напусне. Двамата от скоро били разведени, но все още живеели заедно.

Между тях възникнал скандал и Стоян буквално превъртял. Жестоката трагедия разтърси Бургас вчера, малко след 18 часа на тел. 112 са получени няколко поредни сигнала за жена, която лежи в безпомощно състояние в парка до църквата „Света Троица“ в ж. к. „Славейков“.

Малко след това идва и сигнал за втората трагедия – Стоян се хвърля от 12-ия етаж на бл. 10 в ж. к. „Славейков“. Смразени от ужас свидетели на трагедията разказаха пред Флагман.бг, че мъжът не живеел в този блок. С фаталното решение той се отправил към възможно най-високото място в района. Дори звънил на домофоните на живущите, за да му отворят и да сложи край на живота си.

Стоян и Кристин са описвани от техни познати като приятни и спокойни хора. Той бил от Айтос, но отдавна не живеел там. Момиченцето им растяло във видимо прекрасна среда, в хармония и било добре гледано и възпитавано и от двамата си родители. Нещо обаче преобърнало психиката на младия мъж.

Какво се е случило снощи, преди Стоян да съсипе живота на детето си, убивайки брутално пред очите му собствената му майка и слагайки край на своя живот, все още е предмет на разследването и се изяснява.

Спрямо 4-годишното момиченце са предприети всички мерки за закрила. В момента се осъществява координационен механизъм между инспекторите от детската педагогическа стая, които са извършили първоначална полицейска закрила на детето и са го предали на баба му от страна на майката.

Още на мястото на трагедията детето е показало привързаността си към нея, като се хвърлило в обятията ѝ.

Споделете това с Вашите приятели:
Pin Share