Ето как се крие дрогираният убиец на Милен Цветков! Майка му: Не съм му дала ключовете…

Ето как се крие дрогираният убиец на Милен Цветков! Майка му: Не съм му дала ключовете…

Шофьорът, предизвикал катастрофата, при която загина Милен Цветков, е отведен в СДВР, където ще му бъде повдигнато обвинение.

Трагичният инцидент стана на Великден в София. Журналистът спрял на червен светофар пред столичен мол. Отзад се врязала колата на 22-годишния Кристиан Николов. Младият шофьор се оказал с положителна проба за канабис и амфетамин.

Спешните медици, пристигнали на мястото, установили, че журналистът все още има пулс. Линейката тръгнала към „Пирогов”, но на път за болницата Милен Цветков издъхнал.

След фаталната катастрофа мъжът е задържан за 24 часа в 4 РУП, а днес е отведен в СДВР.

Майката на Кристиян Николов отиде на разпит в столичната полиция. Десислава Пешева вероятно ще бъде обвинена за това, че е дала ключовете на фирмения джип на сина си, който предизвика тежката катастрофа с колата на Милен Цветков в неделя вечерта.

Пешева пристигна в СДВР с адвокатката си. „Не съм давала ключовете на сина ми“, каза пред „24 часа“ Десислава Пешева.

„Изказвам искрените си съболезнования на семейството на Милен Цветков. Много съм разстроена от това, което се случи. Това е драма и за двете семейства. Идвам, за да съдействам на разследването“, каза Пешева. За работата й в бизнес структурата на Миню Стайков отговори така: Не е уместно да се замесват трети лица в този инцидент“

Преди нея на разпит в полицията се е явил и мъжът, който се е возил в джипа на Кристиан Николов. Не е ясно дали приятелката му, която също е била в колата е открита, за да даде показания.