Ето кои са арестуваните приближени на Васил Божков

Ето кои са арестуваните приближени на Васил Божков

Кои са арестуваните бивши служител на МВР, приближени до Васил Божков? Доста медии гръмнаха, че става въпрос за Славчо Марков (с бялата коса). Той е бивш шеф в ЦСБОП, сега ГДБОП. Да, това е факт.

Вторият арестуван е Веселин Балтов (на заден план на снимката). Последният е шеф на охраната на Божков. Балтов е бивш служител в СОБТ.

Третият арестуван е Емил Кабакчиев. Той е шеф фирмата за охрана и детективски услуги АН-В. Счита се, че зад нея също е Божков. Тя е регистрирана на адреса на улица „Черковна“, който беше обискиран рано тази сутрин. На името на Кабакчиев има регистрирана и фирма за хазарт.

Акцията на различни адреси в София и Сандански продължава. Предполага се, че те са във връзка със следенето на прокурори, което беше разкрито от фейсбука на Васил Божков. Както е известно, милиардерът се укрива в Дубай, тъй като има 18 обвинения у нас.

Преди дни бившият му съдружник Цветомир Найденов разкри кой може да организира следене на прокурори. Припомняме какво написа той:

„Гледайки тези снимки и след вчерашната оставка на едно лице от хората на Черепа, реших да направя съвсем бегъл анализ кой от близките на Чери Баба може да е организирал “ външно” на държавните служители – прокурори и данъчни. Обосновано бих могъл да предположа следното:

1. Славчо Марков; бивш шеф в ЦСБОП ( ГДБОП) с изключителни контакти в специалните служби.

2. Явор Хайтов – бивш зам. министър на МВР

3. Александър Тумпаров – ангент на ДС с топли отношения с действащи и бивши служители на МВР

4. Боре Александров – Гъза; бивш началник в ГДБОП

5. Кирил Христосков; бивш ГДБОП и ЦСБОП

6. Каню Канев ; бивш НСС ( ДАНС )

7. Боби Милушев – бивш БОИ на МВР

8. Веселин Балтов; бивш служител на СОБТ.

9. Мишо Иванов – свързан с уличната организирана престъпност.

10. Жоро Тениса – свързан с уличната организирана престъпност.

Тези хора, заедно и поотделно, могат да ти спретнат такива компромати и подстави( снимки, чекмеджета, чатове…), че ще се погнусиш от себе си.

Тези пичове могат да ти изпратят всякакви служби на проверка, последователно, методично с фалшиви сигнали, че няма да можеш да правиш нищо друго, освен да се забатачиш от проверка на проверка и така бизнеса ти да спре.

ОПГ Череп може да ти спретне такава медийна помиярщина през платени медии, че да се чудиш ти ли си това или не си. И след всичко това, ако все пак, оцелееш и бизнеса ти не погине, се случва това, което стана с Йордан Динов… иначе Черепа се прави на херувимче в Дубай“.