Жандармерия пази Фамилията на Каспър от вендета в „Столипиново“

Бус на жандармерията е застанал пред вратата на семейния дом на 23-годишния Румен Александров – Каспър, който уби своя съсед Митко Иванов в квартал „Столипиново“ след скандал за жена, предава Traffic News.

Припомняме, че само ден след убийството Окръжният съд в Пловдив изненадващо пусна под гаранция от 5000 лева мъжа. Мотивите са, че той също има сериозни наранявания и най-вероятно обвинението му ще бъде за убийство при самоотбрана.

Самият Александров беше докаран с линейка от болница, където лекари го стабилизират. След заседанието за гледане на мярката му за неотклонение отново бе върнат в болничното заведение, където вероятно се намира и към този час.

Това обаче не намаля рискът роднините му да са под угроза, тъй като родата на убития Митко недвусмислено заяви, че ще търси отмъщение. Не е ясно и как ще реагират те предвид новината, че още днес Каспър е освободен от съда. През последните дни в махалата имаше засилено полицейско присъствие, за да не се стигне до ексцесии. Такава е целта на жандармеристите и тази вечер.

Припомняме, че трагедията се разигра в събота на ул. „Батак“. Александров посегнал на съседа си Митко Иванов/26/ заради своя любовница. Каспър е женен, но от доста време имал паралелна връзка с млада жена от дюнера, в който преди време работел. Митко Иванов живеел и работел в чужбина, преди дни си дошъл за празниците. Успял да се срещне с доста приятели, излизал с различни компании.

До ушите на на Александров стигнала информация, че Митко флиртува с любовницата му и той се ядосал. Отишъл да търси сметка на съперника си и избухнал скандал. Словесната разправия преминала във физически сблъсък, Каспър извадил нож и намушкал конкурента си. Митко издъхнал преди линейката да дойде. Очевидно обаче жертвата също е проявила агресия, тъй като Каспър също е бил намушкан на няколко места с ножа.

Споделете това с Вашите приятели:
Pin Share