Жега! Изчезнаха двама БГ милионери – те ли са следващите на прицел от Гешев?!

Двама известни бизнесмени напуснаха внезапно пределите на България, защото са усетили жегата на съдебната власт, съобщава Блиц. Това са разкрили източници от оперативните служби за сигурност, в чието полезрение са попаднали милионерите.

Дали заради шестото им чувство или заради любопитна информация, двамата са предпочели да се оттеглят в странство. На няколко пъти двамата, които са в различни сектори на бизнеса, са получили недвусмислени индикации, че правоохранителната система е надушила аферите им, и са преценили, че ако останат на наша територия могат да сменят палатите си с арестантски килии. И това не е всичко.

Допълнителната „екстра“, която могат да получат е публично оповестяване, че имената им са в черния списък на САЩ.

Въпросните бизнесмени, обаче няма как да останат недосегаеми, въпреки че вече ги няма в страната. Българските специални служби и прокуратура са в отлично взаимодействие с колегите си от Европол и Интерпол и за броени минути могат да локализират в коя точка на планетата се намират.

Споделете това с Вашите приятели:
Pin Share

One thought on “Жега! Изчезнаха двама БГ милионери – те ли са следващите на прицел от Гешев?!

  1. И да ги локализират все тая ! Всички така са се обвързали,че тия които са ги предупредили да напуснат са за задържане и разследване ! Горят олигарси,които са спрели да се отчитат !

Comments are closed.