Жената, която пандизчията тормозел, е с тежко психическо заболяване

Жената, която пандизчията тормозел, е с тежко психическо заболяване

С 4 изстрела в главата беше прострелян мъж с газов пистолет, който системно е тормозил 40-годишна жена. Инцидентът стана тази нощ в столичния квартал Зона Б-5, пише Столица.bg. На мястото веднага е пристигнал екип на III РПУ, извикана е линейка и мъжът е откаран във ВМА. Около 2 часа през нощта той е бил жив и на командно дишане. Засега от ВМА не дават информация за състоянието му.

Стрелецът, който е 63-годишен, е арестуван. Стрелецът е баща на 40-годишна жена с психично заболяване и със снощния скандал е сложил край на продължителен тормоз над семейството му. Простреляният е със 17 криминални регистрации и наскоро е излязъл от затвора. Той редовно ходил да звъни и влизал в дома на 40-годишната жена. Тя живеела в Зона Б-5 с майка си, която я гледа. Бащата пък живеел в Поморие.

Бившият затворник, който нощувал в трафопост, в съседство с блока, и месец и половина, два редовно звънял и влизал в жилището на семейството. 40-годишната жена го харесвала и тя сама му отваряла вратата. Той обаче я биел и тормозил пред очите на майката. Полиция е викана на няколко пъти, но нищо не можели да му направят, тъй като той влизал с позволението на жената. Майката на болната жена се видяла в чудо и не можела да се справи с навлека и най-вече със системния тормоз над детео й. Вчера обаче бащата се завърнал от Поморие. За поредна вечер бившият затворник започнал да звъни на апартамента. Бащата излиза и го гони, но той се опитал пак да влезе. Възрастният мъж взима палка и го удря, вади законния си газов пистолет – револвер и го прострелва 4 пъти в главата.

40-годишната жена е с психично заболяване от дълги години в резултат на употреба на наркотици. Когато е била на 13 години тя е дръпната от мъж, който я прави проститука и започва да употребява дрога. И въпреки съдбата родителите й успяват да я спасят и продължават да се грижат за нея. По случая е образувано досъдебно производство.