Жена подкара кола с 2,5 промила в Пазарджик! Имало и метамфетамин

Жена подкара кола с 2,5 промила в Пазарджик! Имало и метамфетамин

Трима са задържани заради притежаване на наркотици през уикенда в Пазарджишко. В събота в района на гарата във Велинград служители на местното полицейско управление засекли 34-годишна жителка на курортния град. Полицаите установили, че младата дена държи в себе си увита в салфетка зелена суха листна маса. При проба с полеви наркотест съдържанието реагирало положително на марихуана.

В събота вечерта автопатрул при полицейското управление в Пазарджик забелязал двама млади мъже движейки се по една от улиците. Виждайки патрулния автомобил единият от тях изхвърлил в храстите полиетиленово пликче. Това не убягнало от погледа на униформените и те предприели незабавна проверка. Оказало се, че 27-годишният мъж от пазарджишкото село Мало Конаре е опитал да се отърве от близо 5 грама амфетамин.

Най-фрапиращ е случая с 42-годишна пазарджиклийка. В неделя рано сутринта в района на бензиностанция на изход от Пазарджик, автопатрул спрял леката и кола за проверка. Оказало се, че жената държи в себе си две полиетиленови пликчета с бяло прахообразно вещество, което се оказало метамфетамин. Освен това тя била тествана с дрегер, като пробата и отчела „скромните“ 2.50 промила концентрация на алкохол. И тримата са задържани в арестите на полицейските управления във Велинград и Пазарджик, спрямо тях се водят бързи производства.