Жена продаде мъжа си на любовницата му за… 17 долара

Жена разбра за изневярата на мъжа си, но не изгуби самообладание, а сключи сделка, пише сайтът Яндекс.

Действието се развива като във филмов сценарий: жената се прибира вкъщи по-рано от работа и заварва мъжа си в спалнята с любовница. Измамената съпруга не вдигнала скандал, а мъжът ѝ не се опитал да обяснява каквото и да е – всичко било ясно. Той си събрал багажа и напуснал дома си мълчаливо. Краят на тази история, обаче, бил малко по-различен, отколкото във филмите. След като съпругът не се обадил повече от седмица, кенийката Една не се разстроила, а намерила изгоден за себе си изход от ситуацията. Основната ѝ грижа била свързана с трите ѝ деца, за които баща им очевидно изобщо не се вълнувал.

Затова кенийката решила да се свърже с любовницата на мъжа си и да ѝ предложи изгодна сделка – новата възлюбена на съпруга ѝ да плати 20 долара, а в замяна на това Една няма да пречи на щастието на влюбените. Двете жени се споразумели за сумата от 17 долара. Самата Една не съжалявала ни най-малко за постъпката си, тъй като мъжът ѝ имал навика на пие и не ѝ помагал.

Изкараните по този начин пари тя похарчила за децата си, на които купила подаръци и нови дрехи. Съдбата на съпруга ѝ не я интересува – Една е категорична, че ако той поиска прошка и пожелае да се върне, тя няма да го допусне повече в живота си.

Споделете това с Вашите приятели:
Pin Share