Жена продаде мъжа си на любовницата му за… 17 долара

Жена продаде мъжа си на любовницата му за… 17 долара

Жена разбра за изневярата на мъжа си, но не изгуби самообладание, а сключи сделка, пише сайтът Яндекс.

Действието се развива като във филмов сценарий: жената се прибира вкъщи по-рано от работа и заварва мъжа си в спалнята с любовница. Измамената съпруга не вдигнала скандал, а мъжът ѝ не се опитал да обяснява каквото и да е – всичко било ясно. Той си събрал багажа и напуснал дома си мълчаливо. Краят на тази история, обаче, бил малко по-различен, отколкото във филмите. След като съпругът не се обадил повече от седмица, кенийката Една не се разстроила, а намерила изгоден за себе си изход от ситуацията. Основната ѝ грижа била свързана с трите ѝ деца, за които баща им очевидно изобщо не се вълнувал.

Затова кенийката решила да се свърже с любовницата на мъжа си и да ѝ предложи изгодна сделка – новата възлюбена на съпруга ѝ да плати 20 долара, а в замяна на това Една няма да пречи на щастието на влюбените. Двете жени се споразумели за сумата от 17 долара. Самата Една не съжалявала ни най-малко за постъпката си, тъй като мъжът ѝ имал навика на пие и не ѝ помагал.

Изкараните по този начин пари тя похарчила за децата си, на които купила подаръци и нови дрехи. Съдбата на съпруга ѝ не я интересува – Една е категорична, че ако той поиска прошка и пожелае да се върне, тя няма да го допусне повече в живота си.