Жена съблазни крадец, влязъл в къщата й през нощта, и го предаде

Жена съблазни крадец, влязъл в къщата й през нощта, и го предаде

Истината на поговорката „Бойте се от желанията си – те могат да се сбъднат“ 40-годишна жителка на Подмосковието изпита върху себе си. Всичко започнало от това, че дамата се самосъжалявала за провали на личния фронт с бутилка вино у дома, във вилно селище близо до Звенигород.

Когато тя била почти заспала, чула подозрително шумолене. И като отишла до мястото, откъдето идвал звукът, видяла непознат мъж.

Жената не само че не се уплашила, но започнала да говорела с него и от дума на дума… двамата се озовали в леглото. След като свършили с любовните дела, неочакваният посетител изчакал жената да заспи и след това продължил да търси ценности. Намерил и отворил сейфа, откъдето взел половин милион рубли, пише КП… В този момент собственичката на къщата се събудила, вероятно поизтрезняла, и извикала полиция.

Любовникът разбойник е задържан в двора на къщата. Откраднатите вещи са върнати на законния им собственик, а 35-годишният новодошъл от Армения сега се разследва от полицията в рамките на наказателно дело.