Жестока верижна катастрофа преди КПП-то откъм АМ „Тракия“

Жестока верижна катастрофа преди КПП-то откъм АМ „Тракия“

Тежка верижна катастрофа на АМ „Тракия“, малко преди КПП-то за влизане и излизане от столицата. Пред БНТ един от участниците разказа, че най-пострадалият автомобил карал с висока скорост, и се ударил в останалите.

По данни на Бърза помощ е пострадал 49-годишен мъж. Той е транспортиран в тежко състояние в Окръжна болница. Мъжът има т.н. съчетани травми.

По отношение на пътния инцидент пред КПП по време на брифинга министърът на вътрешните работи Младен Маринов първоначално заяви че, няма информация за момента.

Впоследствие обясни, че катастрофата е между 5 леки автомобила и 1 товарен, има един тежко пострадал, който е откаран в Окръжна болница, в интензивно отделение, случило се е преди КПП-то на изход от София, преди голяма бензиностанция.

Има 4 лица задържани за Милен Цветков, който са задържани за 24 часа, в момента се докладват в компетентната прокуратура, обясни Маринов по темата.

Инцидент стана и в София. Таксиметров автомобил удари полицейска кола при Руската църква в столицата. В патрулката имало двама души – мъж и жена. Те са пострадали и настанени в „Пирогов“.