Жестокост! Перничанка бие малкото си детенце на клип, баща му не я обичал

Жестокост! Перничанка бие малкото си детенце на клип, баща му не я обичал

Шокиращо видео обикаля социалните мрежи. На кадрите се вижда как малко момиченце е „привикано“ от майка си, само за да получи юмрук в корема, а след това и няколко удара по главата.

В този момент се чува и гласа на жената, която казва „Понеже баща ти не те обича, не ме обича и мен, ето така“. След това следва и ударът. Малката започва да плаче и се отдалечава. Гласът на жената обаче е безцеремонен: „Ела тука!“.

Детето само проплаква „Не, мамо“, но получава още няколко удара по главата. Детето в крайна сметка се опитва да омилостиви майка си като целува ръката ѝ, но това не я трогва.

„Така… до кога ще седим със затворени очи??? Катя Никифорова, това ли е начинът да върнеш мъжа си?? Ще те изям да знаеш!!!!!!“, гласи съобщението към поста.

Клипът събра стотици коментари и съобщения. В част от тях се съобщава, че майката вече е издирена и е привикана в полицията в Перник, а детето ѝ е отнето. Твърди се, че тя има и още едно дете.

Майката-насилница е задържана, а момиченцето е поето от Държавна агенция за закрила на детето. „Заключиха я току-що, детенцето е добре!!! Благодаря на всички, които дойдоха!!! Социалните се заеха със случая!!! Жената има близки и роднини, и детето ще е в добри ръце оттук нататък!!!Службите ще се погрижат за момиченцето“, написаха във „Фейсбук“ от страницата M&M, реагирали и подали сигнал за бруталното насилие над детето.