Жрица нападна полицаи на Скобелева майка, щяла да спи с когото поиска

Жрица на любовта отнесе акт за проява на дребно хулиганство след сблъсък с полицията. Екшънът се разиграл през уикенда на Скобелева майка. Жената махала на преминаващите коли и отправяла провокативни намеци на шофьорите.

По Цариградско шосе преминал екип на полицията, които забелязали действията на жрицата. Спирайки до нея, тя сама признала, че предлага секс за пари. Униформените й разпоредили да преустанови действията си, но жената отказала. Те изискали от нея документ за самоличност, но се оказало, че такива липсвали. Поради това полицаите я помолили да ги придружи до районното за снемане на самоличност.

Чувайки това, жрицата започнала да се съпротивлява. Тя дори се позволила да нападне служителите на МВР вербално, обиждайки и псувайки. „Ще спя с когото си поискам, няма да се махна от тук”, заявила категорично жената.

Наложило се същата да бъде арестувана. В Пето районно се установило коя е и че е стара познайница на органите на реда. Жената прекарала едно денонощие в ареста, като междувременно й бил съставен акт за дребно хулиганство.

На следващия ден, феята на любовта се изправила пред съда. Гордо тя признала с какво се препитава, както и че е нагрубила двамата полицаи. Въпреки изразеното съжаление, магистратите й постановиха глоба в размер на 150 лева.

Тя ще отговаря и за действията си – предлагане на секс услуги срещу заплащане на публично място.

Пред Traffic News новият директор на ОД МВР – Пловдив заяви, че един от приоритетите му ще бъде прочистването на сборищата на проститутки по входовете на града. Заканата на старши комисар Йордан Рогачев влезе веднага, като в момента на Скобелева майка все по- често може да бъде засечена полицейска патрулка отколкото мургава жрица. Не липсват такива, които дебнат отсъствието на униформени, за да „атакуват” пътуващите от и към Пловдив.

Споделете това с Вашите приятели:
Pin Share

One thought on “Жрица нападна полицаи на Скобелева майка, щяла да спи с когото поиска

  1. …Голяма глоба…тя ги изкарва за 2 часа…като дели със сутеньора

Comments are closed.