Жрица на любовта от Пазарджишко, хващаната два пъти, отървава наказание

Жрица на любовта от Пазарджишко, хващаната два пъти, отървава наказание

Млада жрица на любовта, хващана два пъти да предлага секс срещу пари на Пазарджишко шосе, се размина с наказание. Тя била задържана на пътя до местността „Каламица” докато маха на преминаващите коли с неприлични жестове, подканващи към похот. Органите на реда спрели до нея и й поискали документи за самоличност. Същата нямала и затова била отведена в ареста.

В районното на Стамболийски била установена коя е, като се оказала стара познайница на полицията. Спрямо нея е имало писмено разпореждане, свързано с професията й.

Именно за нарушаване на тази заповед спрямо жрицата на любовта бил съставен акт, пише Traffic News.

Не след дълго било изготвено и наказателното постановление. В него обаче било записано друго нарушение и друг член, по който била наказана жената. Тя била глобена с 50 лева за предлагане на секс услугите.

Постановлението веднага било атакувано в съда от жената. Тя депозирала жалба до Районен съд за отмяна на глобата. В молбата било записано, че тя е наказана неправомерно и по незаконообразен начин. Посочено било именно тези несъответствия между акта и последващото наказателно постановление.

С мотивите на жената се съгласили и магистратите. Действително заради тези грешки се е ограничило правото на защита на жената. Така тя се отърва от санкция за практикуването на древната професия по пътя.

Това не е първи случай на отменена глоба спрямо проститутка, „работеща” на Пазарджишко шосе. В края на годината TrafficNews ви запозна с два случая, при които поради недоказване на деянието, жрици се отървават масово от санкции.

Те били хванати да предлагат секс услуги на Пазарджишко шосе в района на 9-ти километър. Труженичките са били санкционирани съответно с 50 и със 100 лева. Глобите им обаче били отменени от Районния съд под тепетата.

И двете са били многократно предупреждавани от полицейските служители.