Загиналият вчера на магистрала „Тракия“ оставя бебе пеленаче и млада вдовица

Загиналият на магистрала „Тракия“ оставя бебе пеленаче и млада вдовица. Детенцето му се е родило съвсем наскоро. По непотвърдена информация мъжът е управлявал автомобила си „Мерцедес“ с много висока скорост – над 150 километра в час.

Това е основната версия за катастрофата, по която работят от полицията в Пазарджик. Автомобилът се е движел толкова бързо, че след като губи управление над волана, шофьорът се забива в мантинелата, смачква я, напуска пътното платно и „приземява“ колата в пътната канавка.

Както писахме вчера, тежък пътен инцидент стана следобед в района на 62-ри км от АМ“Тракия“ в платното по посока за София. Водачът на лек автомобил „Мерцедес“ е загубил управление над автомобила. Колата се е завъртяла и се ударила в крайпътната мантинела и се преобърнала. След получаване на сигнал за случилото към мястото са насочени екипи на „Пътна полиция“, пожарната в Септември и Спешна помощ.

В резултат на инцидента е починал шофьорът, който е 28-годишен жител на смолянско село. Заедно с него са пътували още 3 души, двама от които са ранени и са транспортирани от линейка на „Спешна помощ“ в МБАЛ-Пазарджик.

На мястото има дежурен автопатрул на „Пътна полиция“. Водачите да преминават през района на 62-ри километър с повишено внимание и с много по-ниска от разрешената скорост по автомагистралата, съобщиха от пресцентъра на ОДМВР-Пазарджик