Загиналият в Айтос Николай бил единствено дете в семейството

19-годишният Николай Панайотов е загиналият при зверската катастрофа тази сутрин в Айтос. По информация на Флагман.бг младежът се движел с много висока скорост – с около 100 км/ч., вследствие на което загубил управление над возилото и се блъснал в крайпътно дърво. Николай е единствено дете в семейството, твърди още изданието. Баща му има дърводелски цех в Айтос.

През 2019 г. 19-годишният младеж е завършил средното си образование в СУ „Христо Ботев“ в града. Родителите му, които са разведени, му организирали бала, за който винаги е мечтаел. А за подарък е получил Фолксваген Пасат, който се превърна в негов ковчег.

Близките и приятелите му са потресени от трагедията. Те описват Николай като „луда глава“, но пък бил много отговорен, особено зад волана. Твърдят, че не си е позволявал да шофира с несъобразена скорост.

„Николай беше душата на компанията. Голям веселяк. Снощи вероятно е бил с приятели, а трагедията е станала, когато се е прибирал у дома. Шокирани сме от загубата. Беше само на 19 г. – имаше мечти, искаше да продължи образованието си, за жалост съдбата ни го отне много рано“, казал през сълзи съученик на Николай.

Все още не е ясно дали младият мъж е употребил алкохол преди да се качи в личния си автомобил. Взета е трупна кръв за анализ, за да се установи дали е бил пиян.

Споделете това с Вашите приятели:
Pin Share