Задържан за секс с дъщеря му поиска свобода, натопили го

Задържан през лятото на миналата година по обвинение в блудство и сексуално насилие над непълнолетната му дъщеричка диджей от казанлъшкото село Дунавци пробва да излезе на свобода с мотива, че е жертва на бившата си съпруга.

41-годишният Стоян Владев попадна зад решетките след сигнал на бившата му съпруга, че нееднократно е „посягал“ на 13-годишното момиче,като гнусните прояви започнали още през пролетта на 2014 година.

Детето било оставено под него надзор, тъй като родителката отишла да работи в чужбина. Обвиняемият пробва на няколко пъти да излезе от килията , но срещаше категорични откази, последният е от четвъртък, когато разигра истинско театро пред състав на пловдивския апелативен съд.Там възпитаникът на академията по музикално и танцово изкуство разви тезата, че обвинението се базира единствено на клевети и че дори не си е помислял да посяга на детето. Дни преди задържането той ударил шамар на малката защото пушела цигари, това най-вероятно накарало жертвата да се „съюзи“ с родителката си.

Срещу него са повдигнати три обвинения, по две от които ако бъдат доказани в съдебната зала го очаква престой в затвора до 20 година.

Апелативния съд отказа да промени постоянната мярка за неотклонение „задържане под стража“ с мотива, че „от събраните до момента доказателства, обоснованото предположение за съпричастността на Владев към деянията, в които е обвинен, не е разколебано, а дори е надградено с още доказателства от разпити на свидетели, психологични и психиатрични експертизи, както на пострадалата, така и на обвиняемия.“

Имало и данни, че върху жертвата са правени опит за въздействие от страна на близки на арестувания.

Споделете това с Вашите приятели:
Pin Share