Задържаха мъж, намушкал с нож 6 души в киносалон и в „Макдоналдс“

Задържан е бил мъж, след като шестима души са били намушкани с нож при отделни нападения, които може да са свързани, съобщи полицията в Масачузетс, предаде Асошиейтед прес.

Полицията съобщи, че в събота привечер мъжът се появил в Брейнтри, южно от Бостън и влязъл в един от киносалоните, без да плати.

Момичетата на възраст от 9 до 17 години са били в киното. Мъжът, без да е провокиран, внезапно ги нападнал „без да каже нищо и без никакво предупреждение“, след което избягал, се казва в съобщение на полицейското управление в Брейнтри. Четирите жертви са получили наранявания, които не са животозастрашаващи, и са откарани в болници.

Видеозаписът показал автомобила и регистрационния номер на мъжа и информацията била предадена на органите на реда, съобщиха от полицията.

По-късно автомобил, отговарящ на това описание, е бил видян в Плимут, на около 50 км южно от Брейнтри. Полицията съобщи, че колата е напуснала ресторант „Макдоналдс“, където бяха открити намушкани с нож 21-годишна жена и 29-годишен мъж. И двамата са откарани в болници с наранявания.

Щатската полиция открила автомобила на 30-тина километра южно, в Сандвич, и се опитала да го спре, но той не спрял и по-късно катастрофирал.

Шофьорът е бил задържан скоро след това и му е била оказана медицинска помощ в болница. Името му не се съобщава.

Споделете това с Вашите приятели:
Pin Share