Закопчаха собственик на бардак в Бургас

Задържан е собственик (на 38 г.) на нощно заведение в Бургас, склонявал момичета, работещи като стрийптизьорки в бара, да приемат и предлагат и сексуални услуги срещу заплащане с цел придобиването на по-високи доходи, съобщиха от Областната дирекция на МВР-Бургас.

Мъжът е задържан при спецоперация на служители от отдела „Криминална полиция“ и Специализираните полицейски сили.

Към момента са установени четири момичета на възраст 18 – 27 години, всички от вътрешността на България, които започнали работа в нощното заведение като танцьорки. С течение на времето обаче 38-годишният собственик на обекта ги склонил към развратни действия и предоставяне на сексуални услуги срещу заплащане посредством даване на облаги и обещаване на високи доходи.

Обичайната цена за 15 минути била 70 лева, а за половин час – 150 лева, като малка част от парите оставали за момичета. При претърсването на заведението е намерена парична сума в различна валута и копюри.

Освен 38-годишния собственик на заведението за срок от едно денонощие е задържан и 46-годишният охранител. Към момента се изяснявана съпричастността му към извършваната престъпна дейност. По случая е образувано досъдебно производство под надзора на Районна прокуратура – Бургас.

Споделете това с Вашите приятели:
Pin Share