Закопчаха Явор Бахаров в Банско, карал друсан и пиян

Полицията задържа актьора Явор Бахаров дрогиран и пиян да управлява собствения си автомобил в Банско, предаде Struma. com. Бахаров бил спрян за проверка от екип на полицейското управление заради съмнителното му шофиране.

Проверка с тест за алкохол и наркотици установила, че Бахаров освен пил, се качил зад волана и след употребата на наркотици. Вкаран е в полицейската клетка за 24 часа.

Това не е първият път, в който Бахаров има премеждия с полицията. През лятото на миналата година той бе задържан в София, отново при полицейска операция антидрога. Явор Бахаров е брат на известния актьор и водещ Захари Бахаров, който многократно е подтиквал брат си да започне лечение. Няколко пъти вече попада зад решетките заради опасното си влечение към дрогата.

Този път издънката е жестока – тя идва точно за премиерата на новия сериал на Би Ти Ви „Съни Бийч“, в който Явор има главна роля. Поредната изцепка освен време в пандиза, би трябвало да му струва и благоволението на продуцентите Иван и Андрей след бруталната антиреклама на поредицата.

Споделете това с Вашите приятели:
Pin Share