Заловеният наркодилър Кирил Василев е син на собственика на бар “Домби”

Син на собственика на бар “Домби” е 33-годишният Кирил Василев, който беше заловен в петък да продава кокаин в столичния кв. “Яворов”, съобщава “24 часа”.

33-годишният мъж няма криминално досие, не е осъждан и е висшист. Заловен е по време на сделка, а криминалистите намериха 60 г от скъпата дрога в колата му. В понеделник съдия Николай Николов от Софийския градски съд го остави за постоянно в ареста. На заседанието Кирил Василев казал, че му е зле, защото няколко дни преди ареста е контактувал с хора от Италия, където има много заразени с коронавирус. Въпреки че бил прегледан в ареста и нямал температура, съдия Николов разпоредил да следят здравословното му състояние и при нужда да го тестват за опасната зараза.

Кирил Василев не е попадал в криминалните сводки, но заведението на баща му в центъра на София отдавна е известно като сборище на мутри. В миналото то е част от активите на “ВАИ холдинг” на Георги Илиев, където босът е приключвал туровете си по заведенията. И до днес е известно като бар на наркодилъри и мутреси.

През 2012 г. Даниел Стефанов-Дъмпела намушка с нож спортиста Благой Иванов-Багата точно в този бар. Багата едва оцеля и след дълго възстановяване се завърна в спорта. Редовните клиенти на “Домби” помнят не един и два случая на побоища в заведението и ексцесии, свързани с хора от организираната престъпност.

Споделете това с Вашите приятели:
Pin Share