Засукана надзирателка спипана да прави секс със затворник, но той не й бил първият

Засукана надзирателка спипана да прави секс със затворник, но той не й бил първият

Надзирателка в затвор от австралийския град Сидни е правила секс със затворник, а освен това тайно му е носила тютюн за цигари. След това тя е предадена на съд, съобщава „Мирър“.

25-годишната Мелиса Гудуин, надзирателка и бодибилдър, се признала за виновна, че е имала романтична и интимна връзка със затворник на име Кори Лондон в продължение на седем месеца. Също така колегите й я хванали да подарява на своя любим контрабандна пратка: пакет тютюн, две запалки и пакет дъвки. Тя е била отстранена от работа през май, когато аферата с Лондон станала очевидна.

Австралийката е пропуснала съдебно заседание относно обвинението за контрабанда заради тренировка. В този момент, когато момичето трябвало да бъде в съда, тя публикувала фотографии от спортната зала в социалните мрежи. Съдията счел това за проява на неуважение към съда.

По време на поредното заседание, на което е обявено, че присъдата ще бъде огласена през 2021 г., Гудуин ясно измърморила нецензурен израз. За това тя била обвинена в непристойно поведение на обществени места.

Австралийката е заподозряна в подобни отношения и с друг затворник, но поради липса на доказателства обвинения не са били повдигнати.