Зверско меле с мотор и турски ТИР на Е-79

Турски ТИР засече моторист на международния път Е-79 между Мездра и Враца, пише BulNews. Тежкият камион пътувал към „Дунав мост 2”, когато на пътя между Мездра и Враца шофьорът му тръгнал да заобикаля дупки в дясната лента. Водачът на ТИР-а навлязъл в лявата лента, след което изненадващо се върнал отново вдясно и засякъл мотор „Кавазаки” с врачанска регистрация.

Рокерът не успял да спре и влязъл под камиона. Свидетели на инцидента веднага подали сигнал на спешния телефон 112 и минути по-късно на мястото пристигнали линейка и две патрулки. Те успели да извадят изпод ламарините моториста, прегледали го на място и после откарали в съзнание в болницата.

По неофициална информация пострадалият мъж е от Враца и следващата седмица трябва да празнува 50-годишен юбилей. На мястото на инцидента има два патрула на полицията, които работят по изясняването на катастрофата. Пътуващите от Мездра към Враца, след отбивката за село Моравица, да се движат с повишено внимание, тъй като лявата лента е блокирана от полицията и турския ТИР.