Зверство! Австралийска неонацистка уби гаджето си с чук

Зверство! Австралийска неонацистка уби гаджето си с чук

Доживотна присъда е получила шефката на австралийската неонацистка групировка „Арийски момичета“ Мелъни Атууд, написа местното издание на британския в. Дейли мейл.

Магистрати в западния град Пърт са признали 39-годишната жена и нейния любовник Робърт Едхаус (на 22 години) за виновни в предумишлено убийство на мъжа, с когото Атууд е деляла един покрив – Алън Тейлър.

Както е станало известно по време на изслушвания, Атууд е завъртяла връзка с Едхаус зад гърба на Тейлър. Рогоносецът е надушил кръшкачката. Неонацистката е отрекла връзката и, за да докаже своята вярност, е предложила тройка. Тя е щяла да доведе още една жена и всички да се отдадат на любовни ласки.

Атууд преди очакваното интимно преживяване е наляла питие на своята жертва. В уискито е имало приспивателно, което е оказало мигновено въздействие върху Тейлър. Тогава „Арийското момиче“ е взело чук и нанесло няколко смъртоносни удара по главата на мъжа. След това убийцата е извикала своя любовник и двамата са развихрили дрехи и мебели, за да замаскират своето престъпление като убийство по време обир.

Пред съдиите двамата са признали вината си за жестоко деяние. Въпреки разкаянието, магистратите са наложили на любовниците най-тежкото възможно наказание.