Зъботехникът-педофил си призна всичко! Родителите искат 120 хиляди

Зъботехникът-педофил си призна всичко! Родителите искат 120 хиляди

55-годишният зъботехник Георги Колев, арестуван за педофилия в Пловдив, се призна за виновен. Той потвърди и всички факти и обстоятелства от обвинителния акт по време на разпоредителното заседание.

55-годишният бе арестуван, след сигнал от майката на 9-годишно момиче, припомня „Трафик“. Малката била подмамена от Колев в кабинета му в района на Бунарджика, а там той удовлетворил перверзните си наклонности. Освен, че е блудствал с децата, зъботехникът е записвал с телефона си перверзиите, на които ги подлагал.

Част от записите са открити при обиска, направен от криминалистите. Според запознати, той първо се сприятелявал с децата, разговарял с тях, давал им съвети, купувал им сладкиши. водел ги в кабинета си, където им показвал как се правят отливки от зъби. След това под формата на игра ги принуждавал да задоволяват противоестествените му сексуални наклонности.

Ход на процеса обаче не бе даден. Причината – едно от пострадалите деца и родителите му не се явиха в съдебна зала. За разлика от тях, другите пострадали момиченца бяха представлявани от упълномощени адвокати. Те предявиха граждански искове спрямо зъботехника на обща стойност от 120 хиляди лева. Така делото бе отложено, когато ще бъде направен нов опит да бъде призовано пострадалото дете и родителите му.