Изверг блудства с 92-годишна неподвижна баба в Бургаско

Изверг блудства с 92-годишна неподвижна баба в Бургаско

Брутално престъпление в Бургаско. 18-годишен младеж е обрал и блудствал с възрастна жена. Тя е на 92-години, живее сама и от 5 години е почти напълно неподвижна.

Младежът е внук на жената, която доскоро се е грижила за пострадалата. Той е задържан от полицията за по-малко от 24 часа. Направил е пълни самопризнания. В него са били открити отнетите средства.

В сряда след полунощ криминално проявен младеж нахлува с взлом в дома на пострадалата Милка Джимертова, заплашва я с нож и ножица и отнема спестяванията й в размер на 76, 45 ст., след което блудства с нея.

„Беше с маска и ми каза: „Давай парите, давай парите, имаш пари, давай парите, ще те заколя, ще те заколя или ще те запаля“. Казах му, че нямам пари, откъде да ги взема? Аз взимам малка пенсия и давам на жена, която ме гледа“, разказа пострадалата, цитирана от Нова телевизия.

„За да влезе в дома на възрастната жена извършва взломяване на входната врата като използва нож и ножица, за да сплаши жената“, заяви ст. комисар Радослав Сотиров – директор на ОД МВР-Бургас.

„Има две тежки престъпления. Едното е грабеж на 76,45 лв., колкото пари е имала жената и стационарен телефон. А другото е извършване на блудствени действия с нея“, посочи Любомир Петров – ръководител на Апелативна прокуратура–Бургас.