Известен спортист отвлече децата си посред бял ден

Известен спортист отвлече децата си посред бял ден

Истински екшън като на кино се е разиграл посред бял ден по улиците на Москва преди няколко дни. Хокеистът на Отава Сенатърс от НХЛ Никита Зайцев спешно се прибрал в Русия и отвлякъл децата си бившата си съпруга Маргарита.

В края на ноември група мъже нападнали детегледачката и отмъкнали четиригодишната Соня и двегодишната Вера. През това време майката записала всичко с телефон.

„От 12 дни не знам къде са момиченцата ми. Не знам с кого живеят. Баща им не в е Русия. Написах няколко жалби, включително в полицията. Нямам никакъв отговор“, написа Маргарита в „Инстаграм“.

Никита Зайцев е в процес на развод с бившата си съпруга, който не протича никак леко. Майката на децата му иска да получи 1/3 от годишните му приходи като хокеист в НХЛ. 28-годишният двукратен бронзов медалист от световни първенства заработва 1,5 млн. долара през този сезон, но от следващия ще взима по 4,5 милиона.

Предполага се, че децата в момента живеят при бащата на хокеиста – Игор. Дядото и преди това се е грижил за момичетата, но майката ги е взела при себе си, за да може да изкопчи високи приходи за издръжката им от Зайцев.

В същото време дядото Игор Зайцев разпространи видео, на което се вижда как бившата му снаха се отдава на интимни ласки с непознат мъж. Това става пред очите на двете момичета.

Никита Зайцев и Маргарита са семейство от четири години. Първата им дъщеря се ражда в Русия, а малката в Канада. Преди няколко месеца обаче стартира процедурата по развода, а съдът още не е решил с кой от двамата родители ще живеят децата.