Известна певица се изпотроши и ще съди Община Перник

Известна певица се изпотроши и ще съди Община Перник

Сериозен инцидент е претърпяла певицата София Георгиева. Перничанката е паднала, докато е карала велосипед в родния си град. Наранила е главата си, има и огромна синина вдясно под ребрата. За случилото се арт дамата разказа в профила си във Фейсбук.

„Замислих се, че преди предстоящо значимо за мен събитие ме сполетява беда. Скоро претърпях катастрофа, ден преди премиерата на втория ми албум. Онзи ден се размазах с колелото, дни преди снимки на видеото към пилотния сингъл “Пътя към теб“ и едва не си разцепих главата като диня, а тялото ми е мораво.

Подобни злочестни събития си ме съпровождат от години. “Да мрат душманите“, казват хората, аз казвам, че приемам тези събития като знак за успех, и че могат да си ми пращат “благословийки“ и да се пънат от злоба, колкото си искат”, написа София.

Малко по-късно певицата сподели с феновете си, че след инцидента обмисля да съди Община Перник за неимуществени щети. „Плащам си данъци за да се движа безопасно. Не съм длъжна да помня всеки ров в асфалта, както и да се вайкам, че ВИК не са си запълнили рова”, обясни Георгиева.