Известна порнозвезда намерена мъртва в дома й

Известна порнозвезда намерена мъртва в дома й

Американската порно актриса Джесика Джеймс почина на 43 години, съобщи TMZ. Еротичната актриса е била открита мъртва в дома си в Сан Фернандино от медиците на спешните служби.

Причината за смъртта й все още не е известна, тече разследване.

По информация на полицията близък на Джесика е я е открил в дома й, след като няколко дни не е успял да се свърже с нея.

Източници на TMZ твърдят, че на мястото на трагедията са били намерени медикаменти, продавани с рецепта. Допълва се също, че актрисата е имала преди гърчове.

Преди да се отдаде на филмите с еротично съдържание Джесика Джеймс е работила като начална учителка. Става популярна в еротичната индустрия, след като подписва договор с известна компания за еротични филми в началото на XXI в. Тя е първият модел, сключил договор с мъжкото списание Hustler. За известно време се оттегля от порно индустрията. Участвала е в риалити предаването „Къщата за рехабилитация на известните“ и в сериала „Трева“.

В социалните мрежи Джесика има близо 1 милион последователи и беше доста активна там. Последната й публикация е отпреди седмица и гласи, че ще се оттегли за известно време, за да си почине.