Издирват изоставен Ромео, намушкал бившата си изгора с нож

Издирват изоставен Ромео, намушкал бившата си изгора с нож

Служители на Районното управление на МВР в град Септември издирват 31-годишен мъж от пловдивското село Ново село, който е намушкал два пъти с нож 23-годишна жена от Злокучене. Потърпевшата е с две прободни рани в областта на крака и в момента е на домашно лечение, след като лекар от областната държавна болница в Пазарджик я е прегледал и обработил раните й.

Драмата се разиграла в родното място на жената-близкото до Септември село Злокучене. Пострадалата е живеела на семейни начала с издирвания нападател. Сигналът за възникналия скандал е подаден около 22 часа в четвъртък в РУ-Септември, където позвънили дежурните доктори от местния филиал на Спешна медицинска помощ.

Медицинският екип съобщил на органите на реда, че е посетил сигнал за прободена с нож жена. Незабавно на място били изпратени служители на полицейското управление, които започнали да изясняват случая. Оказало се, че малко по-рано в жилището на 23-годишна жена от септемврийското село Злокучене пристигнал 31-годишен мъж от пловдивското Ново село, с когото тя живеела на семейни начала.

Тъй като отскоро двамата били разделени, мъжът пристигнал в селото на жената с намерение да я прибере обратно. Вместо сдобряване обаче напрежението отново ескалирало и той извадил нож, с който и нанесъл две прободни рани в областта на крака. След извършеното нападение мъжът си тръгнал и към момента се укрива от органите на реда. Пострадалата била транспортирана и обработена от лекар в МБАЛ-Пазарджик, след което е оставена на домашно лечение. Предприети са действия за установяване и задържане на нападателя. По случая е образувано досъдебно производство.