Изнасилвачът Христо Боба затвори в дома си 16-годишна в село Маринка и…

Рецидивистът Христо Попов – Боба за пореден път подлуди жителите на бургаското село Маринка. Преди около час криминогенът, който е лежал в затвора за изнасилване, затвори в дома си против волята им 16-годишно момиче и незрящо момче и ги заплаши със саморазправа, след което потроши с брадва заведението на семейството й, съобщава източник, цитиран от Флагман.бг.

Опасният престъпник примамил момичето в дома си, заедно с момчето, което не можело да се грижи само за себе си и тя извеждала, за да го разходи навън. При хлопването на вратата се разразил луд скандал, Боба крещял като разярен звяр: „Ще ти счупя краката, ще те пребия, ма. Няма да излезеш от тук“.

В паниката момичето успяло да позвъни на приятеля си, който пристигнал за минути, сбил се с Христо Боба и я отървал, но във въргала двамата счупили прозорец в къщата. Тогава разяреният криминоген грабнал брадва и хукнал към пицарията в селото, която е въртяна от сестрата на 16-годишното момиче и разбил стъклата, насякъл всичко, което му попаднало пред очите. В момента заведението е затворено и единствено това е предотвратило ужаса за местните жители. След като натрошил всичко възможно по кръчмата, Боба сам подал сигнал на тел. 112, че е извършен погром в неговия частен дом.

При пристигането си на място полицаите обаче установяват какъв екшън се е разразил, в момента все още текат разпити на свидетели и на потърпевшите. Това не е първата изцепка на рецидивиста в пицарията в селото. Лятото той вилнял пиян и по думите на местните – неадекватен заради употребата на дрога, започнал да троши чинии и чаши пред очите на ужасените клиенти. Припомняме, че Христо Попов – Боба е осъждан за изнасилване на младо момиче от село Маринка и е лежал в затвора. Веднага след излизането му обаче започва да сее страх и ужас в селото.

Хората от Маринка изброиха само някои от последните изцепки на Христо, имало и още много. В изблик на ярост Боба насякъл с брадва павилион за странджанки в центъра на Маринка, след като разбрал, че собственичката свидетелствала срещу него в процеса за изнасиленото момиче. Пак наскоро натрошил стъклата на автомобила на младо момиче.

Нападнал и възрастен човек от селото, ритал го и го блъскал, обвинявал го в политически пристрастия. След това се прицелил в друг – изскочил му с брадва насреща и го заплашвал.

Заедно с друг криминоген, с когото често са забелязвани заедно, открили стрелба посред бял ден по къщата на местен човек, буквално натрошили всичките прозорци с въздушна пушка. През зимата компания от няколко авери с криминално минало, начело с Боба, затворили с камъни и дървета международния път за Турция, който минава през Маринка.

Местните съобщават и за това, че Боба непрекъснато сее заплахи в социалните мрежи към хора, които набелязва.

Споделете това с Вашите приятели:
Pin Share