Изроди пребиха почти до смърт момче в София (Видео 18+)

Изроди пребиха брутално, почти до смърт момче, за да го ограбят. Престъплението е извършено в центъра на София, сайтът на в. „Монитор” показа и видео от зверското посегателство. Извършителите вече са арестувани.

Зверското престъпление станало на 11 май в центъра на София половин час след полунощ. От кдарите се вижда как двама млади мъже пребиват почти до смърт момче, а после му прибират портфейла и телефона. Преди седмица СДВР пусна снимки на извършителите, за да търси съдействие за разпознаването им.

Само за няколко дни столичните ченгета от 4 РПУ откриха и задържаха единия, а другият сам се предал в районното, тъй като разбрал, че ще стане по-зле, ако се укрива. Срещу двамата мъже са повдигнати обвинения – за грабеж с нанасяне на телесна повреда и още едно за средна телесна повреда по хулигански подбуди.

Споделете това с Вашите приятели:
Pin Share

One thought on “Изроди пребиха почти до смърт момче в София (Видео 18+)

  1. Хора, не искате ли да промените нещо? Докога само празни приказки и тролски моабет за изпускане на парата в празно пространство безопасно за бандата горе? 😉 Но КАК и за КАКВА ПРОМЯНА се договаря между всички, отдолу. Иначе ти пъхат нов боклук изотзад след пореден яхнат протест. Или просто никой не излиза. Канарчетата свършиха. http://directdemocracy21c.eu/2018/08/28/събранията-силата-на-обезправените/?fbclid=IwAR1j909kSqCWaLz29GXpVkHjD0Xwx75YTRUOw5-SeqP13C9J0qa5RxlaS38

Comments are closed.