Изрод изнасили и уби 6-годишната си дъщеричка

Изрод изнасили и уби 6-годишната си дъщеричка

Руският град Ростов на Дон е разтресен от отвратително престъпление. Пред съда там се изправя млад мъж, изнасилил и убил 6-годишната си дъщеря. Случаят е от есента на миналата година. Семейството живеело изолирано и почти не общувало с никого. Двамата работели. Независимо, че не им стигали парите, решили да си родят второ дете.

Един ден съседите забелязали пред блока много полицаи. Изяснило се, че при трагични обстоятелства загинала малката дъщеричка. 29-годишният баща на момиченцето се заливал в сълзи и разказал, че момиченцето си играело в детската стая, но се спънало, заплело се в кабел и се удушило.

По време на аутопсията, обаче, патоанатомите изяснили, че момиченцето е било изнасилено и удушено. Веднага бил заподозрян бащата, който трябвало да се грижи за детето, докато съпругата му била на работа. Разследването изяснило, че двамата често се карали помежду си.

След смъртта на детето 27-годишната жена започнала да боледува и починала няколко месеца по-късно. Момченцето й е дадено в детски дом.