Изрод! Люлински бандит преби и обезобрази българка в Атина, крие се с няколко лични карти

Изрод! Люлински бандит преби и обезобрази българка в Атина, крие се с няколко лични карти

42-годишен българин преби сънародничка в Атина. Жената е настанена в болница с тежки телесни повреди, с рязани пръсти, с тежки наранявания по цялото тяло и главата. Открита е в безпомощно състояние от българи, с които живее на квартира, съобщи сайта на в. „Български новини“.

Според досегашната информация 42-годишният Георги Георгиев (според информация на Kriminalno.com – това не е истинското му име, а мъжът е от софийския кв. „Люлин“) от три месеца пребивава в Атина, като преди това е живял около 6 години в село Киато на полуостров Пелопонес.

На 7 януари около 17.00 часа жертвата се прибирала от работа. Георгиев я причакал на входа и опрял нож в гърлото. Блъснал жената със сила в мазето на кооперацията, където я пребил, подстригал косата й и рязал пръстите й на двете ръце.

Откраднал два мобилни телефона и пари от пребитата българка, която часове по-късно е намерена в безпомощно състояние пред вратата на блока от хората, с които живее.

Извършителят на деянието е избягал и се укрива, притежава няколко фалшиви лични карти, с които се подвизава в чужбина, за да не го заловят. Издирван е в България и Италия за редица престъпления.

От откраднатите нейни телефони и профил във Facebook заплашва нейни близки приятели и познати с физическа разправа. Засега атинската полиция не предприема нищо по случая, защото нямало официална жалба, а окървавеното момиче лежи в страшни мъки в болницата. По наша информация, днес по обед при нея е пристигнал и дипломат от българското посолство в гръцката столица, надяваме се властите да се размърдат и да заловят виновника.