Изрод! 19-годишен, подсъдим за убийство, затри и втора жертва

Изрод! 19-годишен, подсъдим за убийство, затри и втора жертва

Огромна трагедия се е разиграла миналата нощ. 19-годишен младеж, подсъдим за убийството на дядо си, е затрил втора жертва само четири дни преди да се яви в съда.

Александър от врачанското село Крива бара е подсъдим за смъртта на дядо си и вуйчо си. Той не е бил задържан, а е очаквал процеса срещу себе си за двойното убийство на свобода. Миналата нощ е нападнал и пребил 51-годишният Георги Г., също от Крива Бара, който по-късно е починал във врачанската болница, информира BulNews.

В понеделник около 21:30 часа Александър е нападнал Георги, с когото баба му е заживяла на семейни начала. Заедно с вуйчо си го пребили с вила и желязна тръба, удряли го и с юмруци.

„На 19 години две убийства за по-малко от година и три месеца. Той преби дядо си с бухалка, преди това с канабис го хванаха и питам защо не беше в ареста. Сега щеше човекът да е жив. Делото за убийството на дядо му е в петък тази седмица и ако беше прибран, да не е случило това нещо. Георги заживя с бабата на Александър и те с вуйчо му, който се прибра от Германия, се напили и отишли в дома му снощи и започнали да го бият.

Претекстът бил за някаква фреза, която била на мъртвия му дядо, пък те я ползвали. Колко пъти ме разпитваха за убийството на дядо му и всеки път ги моля да го приберат, защото се дрогира, злоупотребява с алкохол и е агресивен. Не го прибраха и стигнахме дотук, защото някой не си е свършил работата. Това е положението. Георги беше кротък човек, не е с цветущо минало, но не е създавал никакви проблеми, а го пребиха зверски. Това момче отне два човешки живота“, разказа кметът на селото Илиян Иванов.