И друга Михаела е обявена за международно издирване

Полицията в Бургас, както вече информирахме, е открила издирваната 17-годишна Михаела Иванова от Камено. Тя е в добро здравословно и психическо състояние. Това съобщиха от пресцентъра на ОДМВР в морския град.

Предстои момичето да бъде върнато при родителите си. Припомняме, че Михаела бе издирвана две денонощия. Тя е напуснала дома си на 29 декември около 9,30 часа и оттогава до момента бе в неизвестност.

От полицията не съобщават подробности за това къде е открита и при какви обстоятелства. За международно издирване обаче е обявена и нейна приятелка и съименничка – Михаела Михалева, която е в неизвестност от 6 декември.

Пред Нова тв бащата на Михаела Иванова заяви, че първоначално е предположил, че двете момичета са заедно, защото са близки приятелки. Това, което го притеснява е, че съименничката на дъщеря му е в неизвестност от седмици.

Михаела Иванова е видяна за последно от майка си, която е рускиня. В неделния ден момичето се събудило рано и излязло. Бащата казва, че двамата имали конфликти само заради отсъствия на дъщеря му от училище и заради неин приятел от ромския етнос.

Майката на другото изчезнало момиче посочва, че дъщеря ѝ се обадила на 21-ви декември в 10.30 вечерта, за около 5 секунди. Разговорът обаче прекъснал преди да разбере къде се намира детето, обявено за международно издирване.

Споделете това с Вашите приятели:
Pin Share