И пак! Ресторантьор блъска и псува руска туристка в Несебър

Скандален клип с арогантно и обидно отношение към руски туристи обикаля социалните мрежи. Причината за ругатните се оказва таксата от 1 лев за ползване на тоалетна. Видеото е направено на входа на ресторант в Стария Несебър. Руската туристка се е прибрала в родината си и разказва в социалните мрежи, че просто си е измила ръцете, преди да влезе в ресторанта.

Ние не сме задължени да обслужваме чужди клиенти от улицата, да им чистим екстрементите, да ароматизираме след тях дадения санитарен възел, да ползват сапун, вода и кърпи за ръце. Това за нашите клиенти е безплатно и те ползват тази услуга, но тези туристи, които са хиляди в града, нормално би било да си заплатят за услугата, обяснява Борислав Борисов, управител на ресторанта, цитиран от БТВ.

По думите му от улицата всеки ден могат влязат поне 100 човека. Тя не може да блъска и да се отнася вулгарно с нашата служителка и да не си заплати за услугата, посочва още собственикът на ресторанта. А Недялка Младенова, служител на тоалетната, твърди, че е блъскана до стената.

Екскурзоводи разказват, че работят добре със заведението. Ами, да, нарича ги с думи, които не са много приятни, но какво да направим, поне не са ги били! Някой път си заслужават боя, честно Ви казвам, наистина, отбелязва екскурзовод. От Комисията за защита на потребителите коментираха, че нямат официален сигнал, за да направят проверка, а по закон тоалетната е безплатна за клиентите на заведението.

Споделете това с Вашите приятели:
Pin Share