Казанлъчанин плаши жена по месинджър: Ще ми се молиш да те убия

Близо три месеца жесток тормоз и заплахи за убийство по интернет. Това е преживяла жителка на Крумовград. Мъж от Казанлък системно се заканвал на жената по мобилното приложение „Месинджър“, докато родопчанката не потърсила съдействие от органите на реда, пише 24rodopi.com.

„Господи, дай ми една причина, за да не те убия. Няма къде да избягаш. Една единствена причина, ще те убия от сърце, уличница, змия лукава. Виж чрез бой как се умира бавно. Ще ми се молиш да те убия, ще те оставя сред мъки. Ще те убия в такива мъки и ще се наслаждавам. Ще имаш много трудна смърт…

Ще ми се молиш да те убия, но ще те убия в страшни мъки. И пет години да минат, обещавам ти няма да умреш лесно. Това са последните ти дни уличнице. Кълна се в Корана, така ще те убия, ще ми се молиш. Но за теб няма лека смърт.

Ще те убия, като ти забуча кол в интимното място“. Тези и още куп отвратителни заплахи пишел мъжът до крумовградчанката, стана ясно в съда. Районните магистрати осъдиха условно автора на заканите. Той получи 3 месеца „лишаване от свобода“, но с 3-годишен изпитателен срок.