Какво ги чака братята борци, опитали да върнат мутренските времена в Слънчев бряг

Какво ги чака братята борци, опитали да върнат мутренските времена в Слънчев бряг

Надеждите на родната борба братята Мариян и Даниел Ганеви ще застанат пред Бургаския окръжен по обвинения за грабежи, след като опитаха да върнат мутренските години в морския ни курорт Слънчев бряг, пише „Флагман“.

По-малкият брат Даниел пък е обвинен и за държане на наркотици с цел разпространение, след като при последвало претърсване в квартирата на братята разследващите откриват 146 гр канабис и почти 7 гр пико. Според експертизата дрогата е за над 1 000 лв. Утре пред Окръжния съд ще застане и техният авер Николай Бабачев, който е бил съучастник в грабежите.

Припомняме, че тримата бяха арестувани в началото на лятото м. г. след блестяща акция на Криминална полиция към РУП Несебър и ГДНП.

Ченгета под прикритие наблюдавали бандата известно време и ги закопчали, точно след като атакували беззащитен турист. Тримата нападнали няколко чужденци, сред които и момиче, като им задигнали телефоните.

Мариян, който е републикански шампион по борба, не изкара и ден зад решетките. Той лежа известно време в болница заради проблеми с ръката. Неговият брат Даниел и аверът им Николай нямаха този късмет и няколко месеца търкаха наровете в бургаския арест, преди съдът да ги освободи срещу гаранции от по 3000 лв.