Калин Стоянов: Убитият в София е бил с бокс на ръката

МВР шефът с първи коментар за убийството в София. Свидетели сме на доста тежък криминален случай между лица, които са криминално проявени. Реално този, който отива на мястото, вероятно с идеята да са саморазправя, е срещнал сериозен отпор, започна по Нова нюз Калин Стоянов.

Човекът, който беше убит във вчерашния ден, е известен на органите на МВР. Сериозен, активен, криминален контингент по различни линии на работа, предимно по рекет, изнудване или лихварска дейност, добави той.

На мястото са установени четири оръжия, огнестрелни, като три от тях са законни и реално в близост до произшествието е захвърлен и един незаконен пистолет, който е газов, но е преправен на боен.

Тепърва предстои да се установи това, кой какви изстрели и колко е произвел, и кой реално е причинил убийството, каза още Стоянов.

На една от ръцете, доколкото е моята информация, е бил с ръкавица, която е тип бокс, имам предвид за нанасяне на по-тежки поражения. Тоест, той е отишъл с идеята да се саморазправя по някакъв начин вероятно или да нанася побой, или пък дори и да стреля, тъй като предполагам, че незаконното оръжие е било именно негово, коментира главният секретар.

Но пак казвам, срещнал е сериозен отпор, и за съжаление има един убит и двама ранени в момента в болнични заведения. За момента арестувани са трима, които са били на мястото на произшествието. Предстои да се изясни кой точно е произвел изстрелите и с кое оръжие, допълни Калин Стоянов.

Споделете това с Вашите приятели:
Pin Share