Камери в дома на убития в Симеоновград са заснели престъплението

С помощта на видеонаблюдението в дома на жертвата е разкрито вчерашното убийство в Симеоновград, съобщават от полицията. Убиецът бил толкова шокиран, че е заклал баща си, че изобщо не се сетил, че камери записват престъплението.

38-годишен мъж уби 60-годишния си баща в къщата им и след това се самоуби, като се хвърли под влак.

Психолози твърдят пред медията ни, че килърът веднага съжалил за това какво е направил и именно заради това е решил да скочи под влака.

Близки на загиналите казали пред ченгетата, че не знаят двамата да са били в лоши отношения. Най-вероятно драмата е станала заради емоционален моментен спор, разсъждават ченгетата пред Lupa.bg.

Сигналът е получен около 11:15 часа от 45-годишния машинист на товарния влак. Той съобщил, че е блъснал човек при километър 258 по линията от Симеоновград за Харманли. Машинистът разказал, че когато влакът се приближил към мъжа, стоящ до жп линията, той скочил пред локомотива и от удара е починал на място.

Тестовете за алкохол и наркотици на машиниста са отрицателни. Тялото на загиналия е транспортирано в съдебна медицина в Хасково.

По-късно същата вечер, около 20 часа е получен сигнал от 66-годишен мъж от Симеоновград, че в къщата си в града е намерил 60-годишния си брат починал с порезна рана на врата. По тялото му и около него имало много кръв. Извършени са огледи в присъствието на съдебен лекар.

От камерите в дома на жертвата е установено, че той е убит от сина си, който се е хвърлил под влака. Изясняват се мотивите за убийството.

Споделете това с Вашите приятели:
Pin Share