Камион направи на мекица кола с 4 жени във Враца

Тежка катастрофа е станала на централен булевард във Враца, пише BulNews. Инцидентът се е случил на бул. „Мито Орозов“. Хладилен камион с габровска регистрация е влизал във Враца, но не е видял завиващия „Ровър“ и го е ударил.

Във возилото с врачанска регистрация е имало 4 жени. На мястото на инцидента веднага е пристигнала линейка, която е закарала шофьорката за допълнителни прегледи. Цяло чудо е, че няма сериозно пострадали и общото състояние на участниците в ПТП-то е добро. Щетите по камиона не са големи, но леката кола е с напълно смазана задна част.

На мястото има екип на полицията. Униформените са направили проба за употреба на алкохол на водача, която се оказала отрицателна. Пътувашите по натоварения булевард да преминават с повишено внимание, тъй като в посока Оряхово в скоростната лента е смазаната кола, а в обратната посока в същата лента са полицията и камиона. След като двете возила бъдат преместени, ще трябва да се изчисти пътят, тъй като и в двете посоки има много разпилени частици.

Споделете това с Вашите приятели:
Pin Share