Карамана остава за постоянно в ареста, въртял канал за кока

Карамана остава за постоянно в ареста, въртял канал за кока

Страхил Караманов – Карамана, който бе задържан с кокаин на Околовръстното остава в ареста. С постоянна мярка „задържане под стража” е и приятелят му, който е шофирал друсан.

Припомняме, че той и 32-годишен мъж от Марково бяха арестувани на околовръстния път за Пазарджик. Те са били в лек автомобил „Рено лагуна“, управляван от приятеля на Страхил. По надлежния ред полицейските служители установили, че водачът управлява превозното средство под въздействието на кокаин.

При последвало претърсване от купето на автомобила е иззет повече от 25 грама кокаин, пише Traffic News.

По време на проверката Карамана и приятелят му са оказали съпротива при арест. По време на разследването срещу тях се оказало, че те са въртели добре организирана схема за разпространение на кокаин. Страхил Караманов е съден и преди за трафик на дрога.

Припомняме, че Карамана е добре познат в квартала, където живее. Собственик е на рибния ресторант на пътя за Първенец. Той е сред старите, но активни играчи на пазара с дрога. Мълвата го свързва с друго известна личност от местния ъндърграунд – Радослава Кисьова – Фафа. Тя бе арестувана преди година заедно с дилъра Иван Керански, по известен като Гъзев, Тогава той бе заловен със 700 грама амфетамини и 25 гр. кокаин.