Катастрофирал пиян шофьор избяга от болницата, полицаите подозират и друг човек

Драматично развитие има около катастрофата с пиян шофьор край Враца. Оказа се, че пострадалият мъж е избягал от болницата, без да даде кръвна проба. Веднага след катастрофата линейка натоварила пияния шофьор и го закарала за допълнителни прегледи. Щом стигнали в спешното обаче, той скочил и побягнал по коридорите на здравното заведение, пише bulnews.bg.

След минути в спешното пристигнал и патрул на полицията, който трябвало да контролира даването на кръвната проба и да извърши евентуалните последващи действия. Ченгетата с удивление научили, че пияндето се е изпарило.

По неофициална информация вече е обявен за издирване 57-годишния Емил Чушката от врачанското село Мраморен. Мъжът е стар познайник на полицията и се очаква бързо да бъде намерен и задържан. Интрига има и дали пияният шофьор е бил сам в катастрофирала кола.

Първоначалният сигнал на тел.112 е бил за двама пострадали и затова към местопроизшествието тръгнали две линейки. Когато спешните медици пристигнали заварили само Емил Чушката, но им направили впечатление кървавите следи върху десния еърбег. Според запознати той би се отворил само ако има човек на предната дясна седалка. Тепърва разследващите ще изясняват обстоятелствата около тази катастрофа.

Споделете това с Вашите приятели:
Pin Share