Кирливите ризи: Мая Манолова заснета на крака при Васил Божков

Кирливите ризи: Мая Манолова заснета на крака при Васил Божков

Скандална снимка как бившата депутатка и настояща флагманка на протеста срещу властта Мая Манолова е ходила на крака в офиса на олигарха Васил Божков изтече от анонимен източник чрез сайта „Афера“. Ударът по бунта идва от източник, за когото се смята и че е разпространил част от аудиозаписите с премиера Бойко Борисов.

А сега драмата с Манолова се разиграва от „разкодирания телефон на Черепа“. Не е ясно за кое устройство става дума, като се имат предвид редицата обиски в имотите на Божков през последните месеци. От анонимката обаче са изтекли и още есемеси, разменени между милиардера и финансовия министър в оставка Владислав Горанов.

Иначе кадърът ясно показва как екс омбудсманът влиза в просторното фоайе на „Московска“ 43, облечен в къса тъмносиня рокля. Снимката е от запис на камерите в луксозната сграда.

„Не съм търсила и получавала помощ от бизнесмени“, каза преди седмици Манолова на въпроса дали е получавала финансиране от олигарха-беглец в Дубай. Според запознати тя му се е молила за финансова инжекция, но той я е отрязъл.