Кола пропадна в огромна дупка на пътя, отвориха й се еърбеците

На косъм от сериозен инцидент се размина шофьор, пропаднал в огромна дупка край Пловдив, съобщава Traffic News. Зейналият кратер се намира в участъка между селата Ягодово и Крумово. Водачът не успял да го избегне заради трафика и влязъл директно в него.

Заради силния удар се отворили три от еърбеците в автомобила му. Мъжът успял да овладее автомобила и не е пострадал сериозно, освен че ударил силно ръката си. Материалните щети по автомобила не свършват до тук.

Две от гумите са му разцепени, има изкривени джанти и още няколко други повреди. „Разминах се само с ударена ръка, но инцидентът можеше да бъде много по-сериозен. Изключително опасно е на такъв широк път да има такава яма. Смятам да си потърся правата в съда, някой трябва да си понесе отговорността“, коментира водачът.

Оказва се, че дупката е с дълбочина от 14 см, дължината и е 143 см дължина, а широчината 73 см. Веднага след инцидента мъжът се обадил на 112, на място пристигнала полиция. Униформените решили, че виновен е именно пострадалият водач. До акт, обаче така и не се е стигнало. Пътна помощ извозила автомобила. Тепърва ще се изяснява какви точно са щетите по колата.

Споделете това с Вашите приятели:
Pin Share