Кола се вряза в магазин, автомобилът опитал да избегне джигит

Кола се вряза в магазин. Инцидентът е станал в неделя, на кръстовището на „Чаталджа“ и „Генерал Колев“ във Варна. Снимки от автомелето са публикувани във Facebook групата Забелязано във Варна.

Към момента няма официална информация относно това как се е стигнало до катастрофата. Не се съобщава за пострадали хора.

На кадрите се вижда събрала се тълпа около врязалия се в магазина джип. Нанесени са сериозни материални щети, както върху автомобила, така и по магазина.

Александър Н., свидетел на мелето, казва, че шофьорът на Range Rover-a се е забил в магазина, за да избегне удар с друг автомобил.

„Имаше замесен друг автомобил, който реши от средната лента да прави ляв в последния момент, а състезателят с джипа беше решил от лява лента да продължи направо. Просто вместо да убие шофьора на другата кола, реши да влезе в магазина. Добре че нямаше пешеходци да чакат на тротоара“, обяснява Александър.

Ще припомним, че преди дни подобен инцидент имаше и в София – джип се вряза в денонощен магазин. При катастрофата пострадаха трима души.