Кражбите на катализатори в Пловдив се завърнаха! Има нова жертва

Кражбите на катализатори в Пловдив се завърнаха! Има нова жертва

Крадците на автомобилни катализатори продължават да вършеят в Пловдив и региона. През последните месеци в редакцията на в. „Марица“ многократно са получавани сигнали от шофьори, които са установили кражба на важната част. Писахме и за заловени гастрольори, които извършвали такива нагли посегателства в „Тракия“ и в пловдивски села.

Днес за кражба сигнализира още един читател на“ Марица“. В редакционната ни поща е получен мейл от г-жа Марина Делева от „Кючук Париж“.

„Пиша Ви във връзка с осъществена кражба на катализатора на автомобила ми. На 23 януари вечерта паркирах автомобила си на обичайното място пред блока в гр. Пловдив на ул. „Георги Кондолов“ 14. На сутринта на 25-ти сутринта, тръгвайки за работа се натъкнах на ужасен шум, който е в резултат на извършена кражба на катализатора на автомобила ми „Фолксваген Поло“, 1995 г.“, пише тя.

Пловдивчанката е подала сигнал в полицията. Очаква крадецът или крадците да бъдат заловени, предвид факта, че в района има достатъчно камери.

„От полицията ме уведомиха, че напоследък доста често има извършване на подобен тип кражби.Бих искала да информирам съгражданите ми с цел да бъдат внимателни и предпазливи. А на крадеца му пожелавам да е жив и здрав и да си похарчи парите от продажбата на частта с удоволствие. Почерпи се за мое здраве!“, завършва с хумор поредната жертва на апашите.