Красавица падна от скала и умря пред погледа на гаджето

29-годишната Хана Лоу бе опитен алпинист и се запознала с гаджето си Адам покрай скалното катерене. Именно тази зависимост в крайна сметка ги раздели завинаги. Хана и Адам заживели заедно преди повече от година, наемайки си къща. Накрая двойката решила, че връзката им трябва да премине на ново ниво. Влюбените си купили къща и се подготвили да отпразнуват 30-годишнината на момчето. Плановете им за щастие обаче не успели да се сбъднат, пише Mirror.

Хана отиде на пикник в планините на окръг Пик, графство Дербишир, Англия, заедно със сестра си, майка си и гаджето си. Достигайки желания връх, влюбените искаха да се оттеглят за кратко, за да обсъдят светлите си планове за бъдещето. Двойката обаче не успя да им се наслади дълго. Когато се върнаха при семейството, Хана се спъна и изплашеният Адам побърза да я хване за чантата. Човекът обаче нямаше време и любимата му пред очите му падна от височина 18 метра в подножието на водопада.

„Бяхме много щастливи, защото на другия ден беше моят рожден ден – ставах на 30 години и купувахме първия си дом. Няколко минути по-късно щяхме да си тръгнем. Хана се обърна и загуби равновесие. Посегнах да я хвана, но нямах време, и тя падна“, споделя опечаленият Адам.