Курвето Калина Паскалева защити убиеца на Милен Цветков

Курвето Калина Паскалева защити убиеца на Милен Цветков

Плеймейтката, който се преквалифицира в „писателка“, Калина Паскалева си навлече гнева на хората с думите си след убийството на Милен Цветков навръх Великден. Паскалева защити убиеца на журналиста, защото дрогата била част от живота ни, пише Lupa.bg.

“Заболя ме като разбрах за нелепата смърт на Милен Цветков, защото да те убият в гръб, е жестоко. Същото щях да почувствам и ако се беше случило на някой друг. Всеки живот е ценен, независимо от професията.

С Милен не сме били близки, защото да си гост в нечие предаване, не те прави приятел на водещия. Той вършеше работата си, както я разбираше. Имаше разпознаваем почерк.

Силно се съмнявам, че детето е искало да причини тази катастрофа, да убие Милен, да погуби и себе си. Както и силно се съмнявам, че тези, които се нахвърлят сега върху него, винаги са карали колите си трезви, или не са минавали на червено. Също така се съмнявам, че са правили забележки на колегите си журналисти, които са карали на няколко чаши вино и линии кокаин.

Всичко това не прави момчето невинно, но дрогата е част от живота ни и вие прекрасно знаете колко смърт предизвиква. Не вярвам вчера да сте разбрали, че 20 годишните се друсат с трева и амфети. И младежът да не караше Ауди, а счупен голф, резултатът щеше да е същият.

Днешните жалещи колеги на Милен не помня да са разследвали и писали за продавачите на наркотици, може би защото са се страхували от тях за себе си, може и поради други причини, но това и друг път съм казвала, ги прави тихи съучастници.

Дано присъдата на причинилия ПТП-то не бъде условна, защото е с чисто досие и майка му е достатъчно богата да наеме най-добрия адвокат. Ако този инцидент предизвика дебат и промяна в закона по пътищата, би било добре. Не забравяйте, че такива катастрофи стават често, просто загиналите не са публични личности. Мир на праха му и съболезнования за семейството“, написа в социалната мрежа Калина.

15 thoughts on “Курвето Калина Паскалева защити убиеца на Милен Цветков

 1. Никъде не видях да го защитава. Напротив. Просто изказа мнения за оплаквачите на Милен. Къде бяха когато властимащите го убиваха професионално?
  Не ги чух да са толкоз настървени.

 2. Когато имаш шофьорска книжка трябва да знаеш,че когато си зад волана трябва да мислиш за другите в колата и извън нея.Когато не се чувстваш в кондиция има и таксита.Пазете своя собствен живот и на другите

 3. Пълни глупости. Да случва се. Има моменти, когато не можеш достатъчно да прецениш и преминаваш от жълто на червено при светофар. Но за Бога Вие гледала ли сте клипа? Хайде изпускаме момента , където даже не прави опит и да спре, Ами , че той има кола пред него. Едно е да минеш на червено без кола пред Вас, друго е да минеш на червено и пред теб да има спряла кола.

 4. Типичната българска пропаднала курвентия, дето приема дрогата за нещо нормално, понеже живее в ненормално подобие на държава. Вече съм си наумил да шофирам със Шмайзер в колата и да стрелям по копелдаци, които видимо създават опасности на пътя… Пазете се, мога да съм точно под леглото ви, със заглушител! Направете си молитва и се надявайте да не сте вредни за хората около вас.

  1. То леглото ми е на земята няма как да сте по него и съм атеист Имайте предвид, че има и по-точни стрелци от Вас , внимавайте на кого ще попаднете за да не се окажете от другата страна оръжието

 5. Не, не го е защитила, а просто една тъжна констатация на днешния ден.
  Жалко за всички невинни загинали по пътищата, жалко за такива хора, като Милен Цветков, който беше един от малкото достойни човеци. Тъжно ми е много за това, че губим истински достойни хора, а безличните и даже наглите остават да мърсят земята.

 6. Аве ебах ваша мама ебааам такива като вас в някои конЦлагер да ги вкарат мамави надрусана наркоманка да еба ,кви сте вие да отнемате чужд живот мърши долни курви тумори с вас тумори таакива.ами на тебе ако ти убият маика баща как са чувстваш нас брънтио долна нещасна боклуци долни

  1. Аз не виждам къде точно го защитава ,просто изказва мнение което си е факт , никой не хае в тая държава за нищо иначе устите ни зеят като ханджийски порти

 7. Тая изкуствена кукла, с мозък колкото на консерва копърка, няма представа какво е родова памет. Като е гледам колко е съвършеНа ……….по рождение………. чак ми се плаче от радост.

  1. Боклук смятат и прост, че и писателка се боря. Ами ако беше твоя мъж или баща, така ли щеше да драскаш нискплътско. Смърт за убиеца. Апропо , защо нямаме в България смъртно наказание.., а е пълно с свободни убийци, джебчии и тем подобни изводи. Българио е ти народе на къде…?

  2. Тази никаквица, ако се беше случило това с неин близък човек, дали щеше да мисли така?

  3. Стига с това „детето“! Какво дете е на 22 години?
   В страните с война деца на 10 години са принудени да стрелят! Това са деца, изправени по принуда да отнемат човешки животи, но на 22 години, зашеметен по собствено желание и убиващ – няма нищо детско!

  4. Съмнявай се колкото искаш. Всеки си носи последствията от свойте действия. Или бездействия. Ние искаме справедливост!!! Любо василев.

Comments are closed.